Εσπευσμένα στην Αμερική ταξίδεψε ο Mike James. Όπως ανακοίνωσε η CSKA, ο πρώτος σκόρερ της EuroLeague έφυγε για την πατρίδα του, λόγω νέου θανάτου στην οικογένειά του, η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τη Μόσχα για μερικές ημέρες.

«Ο Mike James θα χάσει τα προσεχή παιχνίδια. Ο γκαρντ της ομάδας αναγκάστηκε να φύγει για τις ΗΠΑ λόγω νέας απώλειας στην οικογένειά του, η οποία απαιτεί την παρουσία του. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στον Mike», αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ρωσικής ομάδας.

Τα “προσεχή παιχνίδια” που αναφέρει η ανακοίνωση, είναι για τη VTB League με την Εnisei (10/2) και τη Zenit (13/2). Στην EuroLeague το επόμενο ματς της CSKA είναι στη Μόσχα κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 19 Φεβρουαρίου (19:00).

Ανεξάρτητα από το αν ο James θα είναι παρών κόντρα στους “πράσινους”, η κακοδαιμονία που κατατρέχει την CSKA τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει τέλος… Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχασε κατά σειρά με σοβαρούς τραυματισμούς τους Clyburn, Miloutinov, Shengelia και μετράει τέσσερις σερί ήττες σε EuroLeague και VTB League.

Εάν δεν μπορέσει ο James να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, τότε η CSKA δεν θα υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες που έχουν όλοι μαζί στην EuroLeague 55,5 πόντους, 20,5 ριμπάουντ και 10,1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η σχετική ανάρτηση της CSKA: