H Maccabi Tel Aviv ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Hapoel Gilboa Galil, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να διαμορφώνεται στο 85-78. Έτσι, η “ομάδα του Λαού” έπεσε στο 18-4, παραμένοντας βέβαια παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη μεριά η Gilboa Galil έπεσε στο 15-7 και “σκαρφάλωσε” στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Αιτία της ήττας για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στάθηκε η κακή παρουσία στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, όπου δέχτηκε συνολικά 32 πόντους και έχασε το προβάδισμά της. 

Κορυφαίος για τους νικητές σήμερα ήταν ο Netanel Artzi, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Kerry Blackshear Jr., ο οποίος σκόραρε 13 πόντους και πήρε 8 ριμπάουντ. Τέλος, πολύ θετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Yiftach Ziv, ο οποίος είχε 8 πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Από την άλλη πλευρά για την Maccabi Tel Aviv ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Scottie Wilbekin, ο οποίος “σταμάτησε” στους 22 πόντους. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Tyler Dorsey που τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 4 ασίστ. Τέλος, θετική ήταν και η παρουσία του Othello Hunter, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους και “κατέβασε” 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 37-38, 69-53, 85-78

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ