Η μοίρα χτύπησε με όλη της την δύναμη τον Patric Young. Τον χτύπησε με σφοδρότητα με τραυματισμούς. Ο τέως παίκτης του Ολυμπιακού έμεινε τεράστια διαστήματα εκτός γηπέδων.

Φέτος δεν έπαιξε καθόλου μπάσκετ και όλοι υπέθεταν ότι πήρε την πικρή απόφαση της αποχώρησης από την ενεργό δράση.

Αμ δε. Ο Αμερικανός δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ο Young επιστρέφει και πάλι πίσω στα παρκέ, καθώς έκλεισε στην Hapoel Gilboa Galil και θέλει να κάνει εκεί ένα νέο ξεκίνημα.

Ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ είχε έρθει στον Ολυμπιακό το 2015 μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Galatasary (2014-15).

Στις 12/11/2015 όμως, τραυματίστηκε σοβαρά (ρήξη χιαστού) σε ένα ματς με την Efes. Εμεινε πίσω είχε… θέματα με την αποθεραπεία και άργησε να επιστρέψει. Ετσι το 2017 ο Ολυμπιακός τον αποδέσμευσε.

Το καλοκαίρι του 2017 πήγε στην Armani Milano, αλλά έμεινε ελεύθερος τον Φεβρουάριο του 2017 (είχε πάλι προβλήματα με το πόδι του και δεν έπαιξε σε κανένα ματς των Μιλανέζων).

Τον Δεκέμβριο του 2018 πήγε στην Avellino και έμεινε ως το τέλος της σεζόν εκείνης. Τα θέματα όμως, που συνέχισε να έχει με τους τραυματισμούς τον είχαν αφήσει χωρίς ομάδα από τότε.

Η ομάδα του Ισραήλ απέκτησε κι άλλον ένα Αμερικανό που έχει… ελληνική προϋπηρεσία, καθώς έκλεισε τον Isaiah Cousins, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στο Περιστέρι.

 

TO POST ΤΗΣ XAPOEL ΓΙΑ ΤΟΝ PATRIC YOUNG