Η φετινή off- season ήταν ιδιαίτερα δραστήρια για τα ελληνικά χρώματα, αλλά και για τα ευρωπαϊκά, με τις περισσότερες των λεγόμενων μεγάλων ονομάτων να ενισχύονται άρδην εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και την EuroLeague.

Ένα από αυτά είναι και η Real Madrid, η οποία φαίνεται πως συνήλθε από την περασμένη γεμάτη μεταβολές χρονιά και μοιάζει έτοιμη να επιστρέψει στο Final Four.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσής της ήταν φυσικά και η απόκτηση των Adam Hanga και Thomas Heurtel -που πέρυσι αγωνίστηκαν στο αντίπαλο δέος της Barcelona– με τους έμπειρους αθλητές να μετακομίζουν στη Μαδρίτη, και να δηλώνουν σε κάθε τους βήμα πόσο χαρούμενοι είναι γι’ αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος PG -που πέρυσι είχε διωχθεί με άσχημο τρόπο από τους Καταλανούς– να σχολιάζει τη διαφορά συμπεριφοράς των δύο ομάδων απέναντί του, τονίζοντας πως δεν άξιζε τη συμπεριφορά που συνάντησε στη Βαρκελώνη.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πέρασα δύσκολους μήνες μαζί με την οικογένειά μου. Δεν περίμενα ποτέ να ζήσω τέτοιες στιγμές, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Έγινε το καλύτερο για εμάς, καθώς αποτελεί όνειρο για κάθε επαγγελματία να υπογράψει στη Real Madrid.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ειδικά για την οικογένειά μου, με άσχημες στιγμές. Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε. Δεν άξιζα αυτή την αντιμετώπιση. Όμως, οφείλεις να μετατρέπεις οτιδήποτε αρνητικό σε θετικό. Ξεπέρασα όσα έγιναν και είμαι στο τέλειο μέρος πια».

Ταυτόχρονα, ο Ούγγρος αμυντικογενής wing στάθηκε στη διαφορά των προπονητών –Laso και Jasikevicius– αναφορικά με τις ελευθερίες που επιτρέπουν στους παίκτες τους στο παρκέ, αναφέροντας πως απολαμβάνει περισσότερο τη θητεία του υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Pablo Laso σου δίνει περισσότερη ελευθερία στο παρκέ.
Ο Saras είναι πιο αυστηρός, πρέπει να μένεις στον ρόλο σου.

Με τον Laso, χρησιμοποιείς περισσότερο το ταλέντο σου. Το απολαμβάνω πιο πολύ».