Για παράσταση για έναν ρόλο ή πιο σωστά για.. δυο εξελίχθηκε το για κατά πολλούς ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ των CSKA και Lokomotiv Kuban. Η ομάδα του στρατού ήθελε την νίκη για να κερδίσει πίσω την πληγωμένη της περηφάνεια μετά τις δυο διαδοχικές ήττες από την Barcelona στην πρεμιέρα της Euroleague και από την άσημη PARMA στην VTB League έχοντας απολέσει μάλιστα και μια διαφορά 22 πόντων στην τέταρτη περίοδο.Έτσι λοιπόν μπήκε στο κατά την VTB League Match of the week, έτοιμη για την νίκη και μόνο και μη έχοντας στην διάθεση της τους Milutinov, Strelnieks και Antonov ελέω Covid-19.

  Μπροστάρηδες για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που ανέβηκε στο 2-1 στο πρωτάθλημα, ήταν οι δυο αστέρες αυτής που ακούν στα ονόματα Will Clyburn και Mike James. Οι δυο τους συνδυάστηκαν για 40 πόντους(Clyburn 22 πόντοι, James 18 πόντοι), ενώ ο βραχύσωμος άλλοτε guard του τριφυλλιού μοίρασε και 6 assists έχοντας μια αρκετά γεμάτη στατιστική. Άξιος συμπαραστάτης τους ήταν Joel Bolomboy ο οποίος μάλιστα φλέρταρε με το triple-double έχοντας 7 πόντους 9 rebounds και 6 blocks.Οι δυο σταρ της ομάδας έδειξαν αν ζεσταίνονται σιγά σιγά με την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Euroleague να είναι αρκετά απαιτητική αφού θα αναγκαστούν για τις επόμενες δυο εβδομάδες τουλάχιστον να παραταχθούν χωρίς τους τρεις που ”χτυπήθηκαν” από την πανδημία.

  Ειδική αναφορά αξίζει ο Will Clyburn ο οποίος με τις μέχρι πρότινος εμφανίσεις του να αποδεικνύει ότι παρόλο τον σοκαριστικό και σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι στον χιαστό του και τον ανάγκασε να κάτσει στα pits για όλη την υπόλοιπη(μέχρι όσο διήρκησε) χρονιά είναι στο επίπεδο που βρισκόταν όταν κέρδισε πριν δύο χρόνια το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague και μαζί με αυτό το βραβείο του MVP του Final-4. Με Clyburn, James σε τέτοια φόρμα όταν ενσωματωθούν οι τρεις απόντες της ομάδας η CSKA θα τρομάζει.