O Jan Vesely αναφέρθηκε στo ενδεχόμενο συνάντησης της Real Madrid στους ημιτελικούς του Copa Del Ray ενώ αναφέρθηκε και στην Euroleague.

Οι διεκδικητές του Copa del Rey προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν το τρόπαιο στη Μπανταλόνα, που φιλοξενεί το Final Eight από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σοβαρό ενδεχόμενο ενός πρόωρου τελικού ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον ημιτελικό του Σαββάτου (18/02), με την προϋπόθεση βέβαια ότι αμφότερες θα υπερκεράσουν τα εμπόδια των Ουνικάχα Μάλαγα και Βαλένθια αντίστοιχα.

Μιλώντας στην εφημερίδα As, ο Γιαν Βέσελι χαρακτήρισε “πρόκληση το Κύπελλο” με δεδομένο ότι φιλοξενείται και σε μια καταλανική πόλη, ενώ αναγνώρισε ότι θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ταβάρες, εάν τελικά επιβεβαιωθεί η εκτίμηση για ένα “clasico” στον ημιτελικό: “Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, είναι πολύ δυνατός, αλλά από την πλευρά μου είμαι προετοιμασμένος. Θέλουμε το Κύπελλο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Όταν, πάντως, η κουβέντα έφτασε στη EuroLeague, ο διεθνής Τσέχος σέντερ, δεν έκρυψε ότι αποτελεί τη βασική φιλοδοξία του: “Επειδή το έχω ζήσει με τη Φενέρμπαχτσε, είναι ένα συναίσθημα που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Γι’ αυτό ήρθα στη Βαρκελώνη! Για να κατακτήσω τη EuroLeague με ένα τεράστιο brand name, όπως η Μπαρτσελόνα”.