Συναγερμός έχει σημάνει στην Partizan μετά την ανακοίνωση ότι ο παίκτης της ομάδας, Nikola Jankovic, έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε το σχετικό τεστ που έκανε ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ σέντερ της ομάδας του Βελιγραδίου.

Ο παίκτης της Partizan, μίλησε για το όλο θέμα. Ο Nikola Jankovic τόνισε ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών και είναι σε απομόνωση, ενώ ευχήθηκε να μην έχει κολλήσει κανέναν. Ο ψηλός της ομάδας του Βελιγραδίου επισήμανε ότι δεν ήξερε ότι έχει τον ιό. Δεν είχε συμπτώματα και η αποκάλυψη έγινε όταν βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που είχε κάνει. Επίσης ανέφερε ότι δεν ξέρει από πού… κόλλησε τον Covid-19.

Αναλυτικά ο Nikola Jankovic είπε:

«Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών, νιώθω καλά και περιμένω να αναρρώσω από τον ιό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, αλλά το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό και τέθηκα σε απομόνωση. Ελπίζω ότι δεν έχω κολλήσει κάποιον, αν και ξέρουμε ότι μπορεί κάποιος να είναι θετικός και να έχει κολλήσει από κάποιον χωρίς συμπτώματα.

Όπως είπαμε και στην αρχή η ανακοίνωση του τεστ που έδειξε ότι ο Jankovic είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό έβαλε σε συναγερμό πολύ κόσμο.

Ο Jankovic έκανε προπονήσεις με την ομάδα και έτσι ο Andrea Trinchieri, το τεχνικό τιμ, το προσωπικό και οι παίκτες της Partizan έκαναν εξετάσεις για να φανεί αν έχουν χτυπηθεί κι αυτοί από τον Covid-19.

To θέμα είναι όμως, ότι ο Jankovic δεν ήξερε ότι έχει τον ιό και έτσι πρόσφατα είχε παίξει σε φιλικό, όπου είχαν δώσει το παρών ανάμεσα στους άλλους ο Σέρβος σέντερ του Denver, Nikola Jokic και ο επίσης Σέρβος, σούπερ σταρ του τένις, Novak Djokovic.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Jankovic είχε πάει να δει και ποδόσφαιρο, καθώς παρακολούθησε πρόσφατο φιλικό παιχνίδι που έγινε προς τιμήν του Dejan Milojevic.