Ο πρόεδρος της VTB League, Sergey Kuschenko, μίλησε για τη νέα σεζόν στη διοργάνωση και την ενίσχυση των μεγάλων και πανίσχυρων οικονομικά συλλόγων της Λίγκας της Βαλτικής, CSKA, Zenit, Khimki. Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Ο ισχυρός άνδρας της VTB League  έκανε αναφορά και στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος αποφάσισε το καλοκαίρι μετά από μια ζωή ολόκληρη στο Παναθηναϊκό να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του και να μετακομίσει στο εξωτερικό και δη στη Ρωσία.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε το «τριφύλλι» μετά από 33 χρόνια τεράστιας προσφοράς στην ομάδα, την οποία υπηρέτησε από κάθε πόστο και ανέλαβε τον ρόλο του GM της Zenit.

Ο πρόεδρος της VTB League, Sergey Kuschenko έκανε αναφορά στον Μάνο Παπαδόπουλο και ανέφερε: «Η Zenit υπέγραψε έναν έμπειρο GM. Έχω ενδιαφέρον να δω πώς θα δουλέψει στη Ρωσία, τι αποφάσεις θα πάρει».

O Sergey Kuschenko μίλησε φυσικά και για τη νέα σεζόν στην Λίγκα της Βαλτικής, αλλά και τα ρόστερ των μεγάλων της διοργάνωσης και ανέφερε: «Τα ρόστερ της CSKA, της Khimki και της Zenit είναι εντυπωσιακά. Έχουν όλες οι ομάδες μεγάλες ευκαιρίες μπροστά τους. Το παιχνίδι δεν παίζεται αποκλειστικά από τους μεγάλους. Όμως, υπάρχει πίεση σε αυτές τις ομάδες. Πρώτα στους προπονητές και μετά στους παίκτες. Θα είναι σημαντικό το πώς θα αντιδράσουν οι ηγέτες των ομάδων».