Ο εφιάλτης του περσινού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη πέρσι ο Ognjen Kuzmic ξαναγυρίσει για τον Σέρβο τέως σέντερ του Παναθηναϊκού. Αυτή την φορά επιστρέφει με την μορφή μιας πιθανής φυλάκισης!

Ο τέως παίκτης του Παναθηναϊκού Ognjen Kuzmic, θα καθίσει στο σκαμνί για το περσινό σοβαρό τροχαίο το οποίο προκάλεσε και στο οποίο παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο 30χρονος παίκτης της FMP θα δικαστεί με την κατηγορία της πρόκλησης τροχαίου και τον σοβαρό τραυματισμό 3 ατόμων κι αν καταδικαστεί κινδυνεύει με φυλάκιση, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «alo.rs»!

Όλα είχαν γίνει κάτι λιγότερο από ένα χρόνο πριν στις 14/7/2019. Ο Σέρβος παίκτης, που τότε έπαιζε στον Crvena Zvezda, είχε πάει σε ένα γάμο και επέστρεφε στην βάση του. Οδηγούσε ένα τζιπ της Porsche. Στο όχημα επέβαινε και ο φίλος του Bogdan Ilic. Ήταν ξημερώματα.

Στον κεντρικό δρόμο Banja Luka – Prijedor κοντά στο χωριό Ramici, ο παίκτης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο όχημα, στο οποίο επέβαινε ένας πυγμάχος, ο Drazen Janjanin και οι φίλος του, Marko Mijatovic.

H σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Ο Kuzmic τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αρχικά φάνηκε ότι η ζωή του κρεμόταν σε μια κλωστή, καθώς είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία.

Ο Σέρβος σέντερ έμεινε σε τεχνητό κώμα για μέρες. Τελικά διέφυγε τον κίνδυνο. Πέρασε βέβαια έναν Γολγοθά. Έκανε πολλές επεμβάσεις και έμεινε πολλούς μήνες μακριά από τα παρκέ.

Η Εισαγγελία της Banja Luka που εξέταζε την υπόθεση, κατέθεσε μήνυση κατά του παίκτη.

Ο Kuzmic κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου, υπό την επήρεια αλκοόλ, για τους σοβαρούς τραυματισμούς των άλλων ατόμων, αλλά και για παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Το κατηγορητήριο λέει ότι το όχημά του πήγαινε με 125 χιλιόμετρα την ώρα, σε ένα δρόμο, όπου το όριο ήταν 60.

Ο Σέρβος παίκτης θα πάει σε δίκη και φυσικά αν κριθεί ένοχος, κινδυνεύει με φυλάκιση.