H Maccabi Tel Aviv βλέπει εφιάλτες με την Maccabi Rishon. Η Maccabi Rishon βλέπετε έχει εξελιχθεί τελευταίο σε κακό δαίμονα της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου και την έχει τρελάνει στις… κατραπακιές.

H Maccabi Rishon έριξε δεύτερο συνεχόμενο χαστούκι στην Maccabi Tel Aviv. Η Rishon είχε κερδίσει προ ημερών την ομάδα του Τελ Αβίβ και την έριξε και σήμερα ανάσκελα στο καναβάτσο και μάλιστα εκτός έδρας.

Η Maccabi Rishon κέρδισε σήμερα την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 86-77 για το ισραηλινό πρωτάθλημα.

Από την Rishon μεγάλο ματς έκαναν οι D’Angelo Harrison και Zach Hankins. O πρώτος έκανε τεράστιο ματς, πέτυχε ένα εμφατικό double – double και είχε απολογισμό 15 πόντους, 10 ασίστ, ενώ είχε ακόμα 3 ριμπάουντ 3 κλεψίματα σε 32΄.52΄΄. O Hankins από την άλλη, ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 18 πόντους, ενώ είχε ακόμα 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

Από την Maccabi Tel Aviv o νέος σταρ της ομάδας, Deni Avdija, που οδεύει προς το ΝΒΑ, ήταν και πάλι ασταμάτητος, αλλά το μεγάλο double – double που πέτυχε (είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα 3 ασίστ και 1 κλέψιμο) δεν έφτανε στην ομάδα του για να κερδίσει.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ο Yovel Zoosman (18 πόντοι με 6/9 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 7 ριμπάουντ). Ο Angelo Caloiaro είχε 16 πόντους, ο Othelo Hunter είχε 6 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Sandi Cohen είχε μεν 4 πόντους, αλλα πήρε 10 ριμπάουντ και μοίρασε και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 41-39, 61-58, 77-86.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ