Ο παλαίμαχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Mike Batiste ήταν ο νέος καλεσμένος στο podcast «The Crossover» του Joe Arlauckas, στην σελίδα της Euroleague. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για πολλά, αλλά στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

 «Όταν αυτές οι ομάδες συγκρούονταν, η ευρωπαϊκή υπεροχή ήταν στα καλύτερά της. Πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν είχαν αυτή την πρόκληση που είχαμε εμείς κάθε χρόνο, γιατί γνωρίζαμε ότι η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό ήταν ιστορική και παραδοσιακή», είπε ο Batiste για τις μάχες των αιωνίων.

Ο Mike Batiste έκανε αναφορά και στην αγάπη που του είχε ο κόσμος και ανέφερε: «Όταν παίρνεις την αγάπη, ανεξάρτητα από την φυλή, το χρώμα, την ηλικία, αυτή η αγάπη επιστρέφεται. Περίμενα απλά να βρω το σωστό μέρος, στο οποίο κάποιος θα μπορούσε να με δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, για να δώσω κι εγώ την ίδια αγάπη».

«Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2006-07»

Ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ έκανε αναφορά και στην μυθική ομάδα του Παναθηναϊκού την σεζόν 2006-07 που πήρε την Euroleague και τόνισε ότι κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει εκείνους τους «πράσινους»: «Κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει. Εκείνη τη σεζόν, το 2007, ήταν μια μαγική σεζόν για εμάς. Επειδή παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή ως το τέλος εκείνης της σεζόν. Όταν κοιτάζαμε ομάδες στο ΝΒΑ ή την Ευρώπη, αυτό δεν συνέβαινε».

 

ΤO «THE CROSSOVER» ME TON MIKE BATISTE