Ο Nikola Milutinov «έσταξε μέλι» για την περίοδο που ήταν στον Ολυμπιακό σε συνέντευξή του στο basketinside.com. O Σέρβος σέντερ που το καλοκαίρι άφησε τους «ερυθρόλευκους» και πήγε στην CSKA έβγαλε επίσης το καπέλο και σε δυο από τους προπονητές του, τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και David Blatt.

Ο Milutinov μίλησε και για την απόφασή του να πάει στην CSKA, ενώ έκανα αναφορά και στην περιπέτειά του με τον Covid-19.

Αναλυτικά ο Nikola Milutinov είπε στο basketinside.com:

Για τα χρόνια που πέρασε στον Ολυμπιακό και τους προπονητές που τον βοήθησαν: «Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγαθήριο της Ευρώπης, αυτό τα λέει όλα. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα νικήτρια, να αγωνιστώ δίπλα σε μεγάλους σταρ και υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών. Ήταν μια φανταστική διδακτική εμπειρία. Σίγουρα οι κόουτς Σφαιρόπουλος και Blatt έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην εξέλιξή μου, θα μπορούσα να τους αποκαλώ δασκάλους μου».

Για την περιπέτειά του με τον Covid-19: «Είμαι καλά. Tο πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να είσαι σε απομόνωση για τόσο καιρό. Eίχα κάθε δυνατή υποστήριξη από την ομάδα και παρ’ όλο που έκανα ασκήσεις στο σπίτι, είναι δύσκολο να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Τα πρώτα ματς ήταν δύσκολα για μένα και ακόμη πιστεύω πως δεν είμαι στο 100%».

Για την απόφασή του να πάει στην CSKA: «Η προσφορά ήταν σούπερ, γιατί ήρθε από έναν μεγάλο οργανισμό. Η CSKA είχε ενδιαφερθεί και πέρυσι και είχε έρθει τώρα η ώρα για να κάνω το επόμενο βήμα. Απόλαυσα στο έπακρο τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό, αλλά ήδη απολαμβάνω τη ζωή και το μπάσκετ στη Μόσχα. Η CSKA δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο».