Ο Zeliko Obradovic ήταν καυστικός στις δηλώσεις του, μετά το 5ο και τελευταίο παιχνίδι της Partizan με αντίπαλο τον Crvena Zvezda, που επικράτησε με 80-77 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αδριατική Λίγκα.

Ο «Γκαστόνε» στάθηκε στα επεισόδια (δεν έλειψαν ούτε στον χθεσινό τελικό ) και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στην Αρχή της Αδριατικής Λίγκας, προκειμένου να λάβει μέτρα.

Όσον αφορά στο μέλλον του στον πάγκο της Partizan «πέταξε» ατάκες-φωτιά με μεγάλο νόημα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του τίτλου. Στις συνθήκες που παιζόταν το μπάσκετ, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους ποιοι είναι οι βασικοί ήρωες.

Το ερώτημα για όλους τους ανθρώπους που ζουν σε αυτήν την περιοχή και παίζουν στο πρωτάθλημα ABA είναι αν αυτό που έγινε, θα σταματήσει ποτέ.

Οι κανόνες πρέπει να τεθούν από την πρώτη μέρα, οι παίκτες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, οι διαιτητές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δουλειά τους, οι κανόνες πρέπει να τηρηθούν, ώστε να μην συμβούν τέτοια πράγματα.

 Αυτή η σειρά έδειξε ότι η ABA League πρέπει να κάνει κάτι».

Το σχόλιο του για την παραμονή στον πάγκο της Partizan:

 «Όταν ήρθα, ο κόσμος μου είπε ότι μπορούσα να περιμένω τα πάντα, αλλά δεν περίμενα τέτοια πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να κάνω μια δουλειά που αγαπώ και αγαπώ πολύ την Παρτιζάν. Είμαι εδώ έναν χρόνο.

 Αν θα φύγω; Τι να κάνω; Να φύγω; Κάποιοι θα ήταν πολύ χαρούμενοι αν έφευγα».