H Partizan έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Zeljko Obradovic. Είναι η ομάδα που τον ανέδειξε ως παίκτη. Είναι η ομάδα στην οποία έβαλε το θεμέλιο λίθο της μυθικής του πορείας ως προπονητής, καθώς εκεί εργάστηκε για πρώτη φορά ως κόουτς και σήκωσε μαζί της την πρώτη του κούπα της Euroleague το 1992.

Είναι λογικό λοιπόν, ο Zoc να έχει ξεχωριστή αγάπη στην Partizan και το γεγονός ότι «πιάστηκε» να τραγουδάει συνθήματα της ομάδας του είναι λογικό και δεν προκαλεί έκπληξη ή αρνητικές σκέψεις.

Ο Σέρβος προπονητής βρίσκεται ακόμα στην γενέτειρα του, την πόλη Τσάτσακ. Μετά την διακοπή της Euroleague και το ξεκίνημα της καραντίνας πήγε αρχικά στο Βελιγράδι και από εκεί βρέθηκε στο Τσάτσακ, όπου παραμένει ακόμα.

Ο Zoc βρέθηκε αυτόν τον καιρό σε ένα μαγαζί στην πόλη. Εκεί απολάμβανε το ποτό του παρέα με τους φίλους του. Στο μαγαζί υπήρχε και ορχήστρα, που άρχισε να παίζει ήχους από συνθήματα της Partizan και ο Σέρβος μαζί με την παρέα του άρχισαν να τραγουδούν.

Ένας Σέρβος δημοσιογράφος που ήταν εκεί το εντόπισε και απαθανάτισε την στιγμή σε βίντεο στο οποίο ο προπονητής της Fenerbahce τραγουδάει: «Λέω με περηφάνια σε όλους ότι αγαπώ την Partizan»!

Ο Obradovic πριν λίγο καιρό είδε και μια εταιρεία να βγάζει μπύρα με τα όνομά του, την οποία φυσικά την τίμησε.

Από την άλλη, δείχνει να… τιμάει και το νέο του look. Ο Σέρβος κόουτς έχει αφήσει ένα επιβλητικό μούσι και δεν λέει με τίποτα να το κόψει.

 

Ο ZOC ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PARTIZAN

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Kad Željko i Androić zapevaju kod Biske u kafeu ” Žoc” – Čačak. #KKPartizan #grobari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) στις