Μπορεί το Game 3 μεταξύ Partizan και Crvena Zvezda να ολοκληρώθηκε με 70-67, ωστόσο υπήρχαν ουκ ολίγα σκηνικά πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του αγώνα. Μάλιστα, το παιχνίδι διακόπηκε στα τελευταία 57″ για πάνω από 20 λεπτά.

 

Όλα αυτά τα έκτροπα, φυσικά, δε θα μπορούν να περάσουν… στα «κρυφά» απ’ την ABA Liga, η οποία προχώρησε σε πειθαρχικές κυρώσεις προς το πρόσωπο των «ασπρόμαυρων». Συγκεκριμένα, απαγορεύτηκε η διάθεση εισιτηρίων της Partizan για το Game 4, κάτι που σημαίνει ότι όσοι πρόλαβαν να πάρουν εισιτήριο πριν την απόφαση των ιθυνόντων της Αδριατικής λίγκας ήταν τυχεροί. Φυσικά, όσοι διαθέτουν εισιτήριο διαρκείας θα μπορέσουν να δώσουν κανονικά το παρών, ενώ τα καθίσματα που είναι κοντά στο παρκέ και τους δύο πάγκους θα παραμείνουν κενά.

Βέβαια, η… ιστορία δεν τελειώνει εκεί, αφού αυτή η τιμωρία είναι προσωρινή και όπως τόνισε η ίδια η λίγκα «εξετάζονται» τα όσα συνέβησαν εχθές στον αγώνα και θα επιστρέψουν με νέα ή και νέες τιμωρίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν ένσταση για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Game 3, ενώ μάλιστα μέσα σε αυτήν πρόσθεσαν και το ότι στις κερκίδες βρισκόντουσαν 1.500 φίλαθλοι περισσότεροι απ’ όσο προβλεπόταν.