Εδώ και καιρό δίνουν και παίρνουν τα σενάρια που αναφέρουν ότι η Barcelona πάει για σούπερ «μπαμ» με την απόκτηση ενός εκ των Pau ή Marc Gasol.

Όσοι τα είχαν πιστέψει αυτά όμως, απογοητεύτηκαν, καθώς έμαθαν πλέον ότι δεν είναι αληθινά.

Ο Pau Gasol διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια που ανέφεραν ότι εκείνος ή ο αδελφός του, Marc Gasol θα έκλειναν στην Barcelona και τα χαρακτήρισε «fake news» σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ο 40χρονος θρύλος του ισπανικού μπάσκετ όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια αυτά ήταν ξεκάθαρος και απάντησε: «Είναι fake news», συμπληρώνοντας: «Δεν ξέρω από ποιες πηγές ήρθαν αυτά τα νέα και ποιοι δημιούργησαν αυτόν το θόρυβο. Όμως, αν τα νέα δεν ήρθαν από την ομάδα ή τους παίκτες, τότε μιλάμε απλά για φήμες. Μου δημιούργησε έκπληξη το πώς μεταδόθηκαν τέτοιες πληροφορίες, χωρίς να επιβεβαιωθούν».

Ο Pau Gasol έκανε αναφορά και στη νέα τάξη πραγμάτων που έχει φέρει ο κορονοϊός και ανέφερε ότι η πανδημία έφερε πολλά κακά, αλλά σε εκείνον έφερε και ένα καλό: «Η πανδημία μας έφερε πολλά κακά. Εμένα μου έφερε και χρόνο, για την αποθεραπεία του ποδιού μου. Η κατάστασή μου είναι καλύτερη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχω ξανά υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και θα μάθω αν μπορώ να είμαι ξανά ανταγωνιστικός».