Σε λίγες ώρες (22/6, 21:00) η Partizan υποδέχεται τον Crvena Zvezda στο πέμπτο παιχνίδι των Τελικών της ABA League, που θα κρίνει και τον πρωταθλητή. Ο πρόεδρος των “ασπρόμαυρων” Ostoja Mihailovic ανέφερε ότι η εν λόγω αναμέτρηση είναι η σημαντικότερη της δεκαετίας για την ομάδα του, την στιγμή που γνωστοποίησε ότι σήμερα αναμένεται ο περισσότερος κόσμος από οποιοδήποτε άλλο ματς της σεζόν. Τέλος ο Mihailovic εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η Partizan θα καταφέρει να φτάσει στην νίκη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Απόψε παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων δέκα ετών!

Αυτό το παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να στεφθεί με επιτυχία αυτή η σπουδαία σεζόν. Μεγαλώνουμε τον οργανισμό εδώ και χρόνια, τον μεγαλώνουμε από τις στάχτες που βρήκαμε το 2017. Απόψε πρέπει όλοι να επευφημήσουμε τους παίκτες μας, δυνατά και δυνατά για τη νίκη! Απόψε θα είναι πιθανότατα οι περισσότεροι οπαδοί μας αυτή τη σεζόν. Μέχρι στιγμής είχαμε περισσότερους από μισό εκατομμύριο φιλάθλους στα εντός έδρας παιχνίδια. Δύσκολα κανείς στην Ευρώπη θα έχει τόσους πολλούς οπαδούς στην αίθουσα για μια σεζόν. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Τα παιδιά χρειάζονται την ισχυρότερη υποστήριξη μέχρι τώρα, αθλητικά, αξιοπρεπή και αντάξια των πιο όμορφων ασπρόμαυρων χρωμάτων μας. Αγωνιζόμαστε όλη τη σεζόν στην ABA League για το πλεονέκτημα του γηπέδου, ας το χρησιμοποιήσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ό,τι κι αν λέμε, εξισώνουμε, λέμε ψέματα και προσπαθούμε, ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είμαστε! Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το ίδιο! Δεν ωφελεί, τα παλιά τους κόλπα έχουν φθαρεί!

Δεν πρέπει να χάσουμε την ευκαιρία να στηρίξουμε την Παρτιζάν όπως της αξίζει, χωρίς ύβρεις, χωρίς να πετάξουμε τίποτα στο παρκέ και χωρίς καμία λεκτική προσβολή! Χρειαζόμαστε κάθε φίλαθλο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Μην αφήσετε κανέναν να αποβληθεί λόγω φθηνών λαθών και έτσι βοηθάμε τον αντίπαλο γιατί χάνουμε την υποστήριξη από την κερκίδα! Αυτόν τον αγώνα μάλλον θα τον παρακολουθήσει όλος ο αθλητικός κόσμος, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα απόψε γιατί είμαστε ξεχωριστοί και διαφορετικοί!

Να είστε γενναίοι παιδιά!

Η Παρτιζάν θα κερδίσει απόψε»!