Μπορεί η Real Madrid να κατάφερε να αποκλείσει χθες την Tenerife στα ημιτελικά του Supercoppa Ισπανίας και να περάσει στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης όπου περίμενε ήδη η Barcelona, αλλά ήταν εν τέλει μια πύρρειος νίκη που ελλόχευε τον τραυματισμού του Rudy Fernandez στο γόνατο.

Συγκεκριμένα, ο βετεράνος Ισπανός -στην προσπάθειά του να σώσει μια κατοχή- χτύπησε στην περιοχή του γονάτου του και δε μπορούσε καν να κατευθυνθεί μόνος του στα αποδυτήρια της «Βασίλισσας», με μέλη του τεχνικού επιτελείου να τον βοηθούν άμεσα.

Μπορεί να είναι εξαιρετικά απίθανο να προλάβει το σημερινό τελικό κόντρα στο αντίπαλο δέος της Barca, αλλά το μεγάλο ζήτημα είναι το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη και το διάστημα της αποθεραπείας του.

Ο 36χρονος forward, που κλείνει φέτος μια δεκαετία στην αρμάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, εμφανίστηκε πέρυσι σε 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε 6 πόντους, 1.5 ριμπάουντ, 1 ασίστ αλλά και 38% από το τρίποντο (4.5 απόπειρες ανά βραδιά).

Ωστόσο, από μεριάς του ο προπονητής του οργανισμού, ο Pablo Laso, φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της υγείας του Fernandez, αναφέροντας πως «είναι απλά μια υπερέκταση του γονάτου, ένα πρήξιμο. Πιστεύουμε πως δεν είναι σοβαρός τραυματισμός. Θα το επιβεβαιώσουμε αύριο, αλλά προτιμώ να είμαι αισιόδοξος».