Στους λόγους που άφησε την CSKA Moscow μετά την πολεμική εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία αναφέρθηκε ο Tornike Shengelia, ο οπιός σχολίασε πως το μπάσκετ δεν έπαιξε τον παραμικρό ρόλο στην εν λόγω επιλογή του.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Γεωργιανός «ψηλός» βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του με τα χρώματα της Virtus Bologna σε Ιταλία και EuroCup.

 

Aναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την στάση τους απέναντί μου. Επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Αντρέι Βατούτιν και στην Ναταλία Φουράεβα ενώ θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ιτούδη, το προπονητικό επιτελείο και όλους μέσα στον σύλλογο.

Είμαι περήφανος που βρέθηκα στα ίδια αποδυτήρια και στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είναι κρίμα που ο λόγος της αποχώρησής μου δεν σχετίζεται με το μπάσκετ, αλλά στη ζωή πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές και εγώ έκανα τις δικές μου. Από εδώ και στο εξής θα αφοσιωθώ σε αυτό που με περιμένει στο μέλλον. Σας ευχαριστώ όλους».