Μια άκρως επιτυχημένη σεζόν για την Unics Kazan του Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζεται. Το “συγκρότημα” του Έλληνα τεχνικού μετά τη συμμετοχή της στους τελικούς του EuroCup, η οποία της δίνει το δικαίωμα για συμμετοχή στην Euroleague την επόμενη σεζόν, απέκλεισε την Lokomotiv Kuban και μάλιστα με 3-0, για να πάρει το “εισιτήριο” για τους τελικούς της VTB League.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει είτε την εξαιρετική επίσης φέτος Zenit Petersburg του Xavi Pascual, είτε την CSKA Moscow του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία έχει προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Unics βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με 13 πόντους (44-31), αλλά έφτασε στην ολική ανατροπή, πανηγυρίζοντας τη νίκη, με το τελικό σκορ του αγώνα να διαμορφώνεται στο 74-70.

Κορυφαίος για τους νικητές σήμερα ήταν ο John Brown III, ο οποίος “άγγιξε” το “double-double” μετρώντας 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε παράλληλα ακόμη 3 κλεψίματα στον “καμβά” του. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Isaiah Canaan, ο οποίος σημείωσε 12 πόντους, ενώ από 11 πόντους πέτυχαν οι Jordan Theodore και Okaro White, με τον δεύτερο να κάνει “double-double”, καθώς πρόσθεσε 10 ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Nigel Williams-Goss, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Grigoriy Motovilov, ο οποίος είχε 14 πόντους, ενώ ο Mindaugas Kuzminskas πρόσθεσε 13 πόντους με τη σειρά του.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 31-44, 60-55, 74-70

Δείτα αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ.