Αν και βρέθηκε να χάνει με 16 πόντους η Ζενίτ, κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή κερδίζοντας με 92-89 την Χίμκι κάνοντας το 2-0 στη σειρά. Πλέον βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τελικό της VTB League, καθώς χρειάζεται μόλις μια νίκη.

Με το τελικό 92-89, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς και από την ουσιαστική εξασφάλιση μίας θέσης στην Ευρωλίγκα. Ξεκίνησαν, όμως, το ματς με το χειρότερο δυνατό τρόπο μένοντας πίσω με 18-4, ενώ η Χίμκι ανέβασε τη διαφορά μέχρι τους δεκαέξι πόντους κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου. Η εικόνα της Ζενίτ άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μείωσε τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο τέταρτο.

Στους είκοσι τέσσερις πόντους έφτασε ο Ράιαν Τούλσον, ενώ ακολούθησε με είκοσι έναν ο Σεργκέι Καράσεφ, ο οποίος μοίρασε και οκτώ ασίστ. Όσον αφορά στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο Αλεξέι Σβεντ είχε είκοσι τρεις πόντους με δώδεκα ασίστ, αλλά υπέπεσε σε λάθος σε κρίσιμη επίθεση της Χίμκι, ενώ πήγε στράφι και η σπουδαία εμφάνιση του Μάρκο Τοντόροβιτς, ο οποίος σημείωσε είκοσι δύο πόντους και κέρδισε ένδεκα φάουλ.

Τα δεκάλεπτα: 18-28, 40-49, 65-68, 92-89.