Μπορεί ο Yao Ming να είναι ο ίσως κορυφαίος αθλητής του κινεζικού μπάσκετ επειδή συνδύαζε το τρομερό του ύψους με την απίστευτη και φινετσάτη του ικανότητα, αλλά φαίνεται πως πολύ σύντομα το μεγαλείο του θα ξεπεραστεί, αφού μια 14χρονη κοπέλα -που ήδη αγγίζει τα 2.27 μέτρα σε ύψος- είναι έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη από τον πρώην σταρ των Houston Rockets!

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες δεσπόζει στα social media σωρεία βίντεο της εν λόγω αθλήτριας, της Ζhang Ζiyu, όπου κάνει… πλάκα με τις σαφώς κοντύτερες αντιπάλους της, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ανέκαθεν θύμιζε… γίγαντα, αφού μέχρι και την 6η τάξη του σχολείου άγγιζε τα 2.10 μέτρα!

Η κύρια πηγή των βίντεο επαφίεται με τον μεγάλο τελικό που έδωσε η ομάδα της, όπου η Zhang μέτρησε 42 πόντους, 25 ριμπάουντ και 6 τάπες, σε μια στατιστική υπηρεσία που θυμίζει πολύ αυτές του Wilt Chamberlain του ΝΒΑ!

 

 

 

 

Λογικά, σε λίγα χρόνια από τώρα θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια της από διάφορα κολέγια του NCAA, το οποίο θα ανοίξει περίτρανα τους δρόμους για το κορυφαίο επίπεδο του ΝΒΑ, αφού ήδη τα βλέμματα του απανταχού μπασκετικού κοινού έχουν πέσει πάνω στη νεαρή αθλήτρια!