Σε μπελάδες έχει μπει η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Αργεντινής. Η εταιρεία Jordan Brand της ζήτησε επίσημα να της επιστραφεί το πριμ των 100.000 δολαρίων που της είχε για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που αναμενόταν να διεξαχθούν στο τέλος αυτού του καλοκαιριού στο Τόκιο.

Η λαίλαπα του κορονοϊού, που σάρωσε τα πάντα ανάγκασε την ΔΟΕ να αναβάλει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την επόμενη χρονιά (2021).

Η Jordan Brand, όμως, αυτά, τα θεωρεί ψιλά γράμματα. Θεωρεί ότι είχε δώσει το πριμ για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και το συμβόλαιο που υπήρχε δεν έγινε πράξη.

Βέβαια, το όλο θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια. Εκεί η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Αργεντινής έχει ως δικαιολογία την.. ανωτέρα βία της πανδημίας που σάρωσε όλο τον πλανήτη και ανάγκασε φυσικά την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να μεταθέσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες γα το 2021.

Η Jordan Brand όμως, που έχει αποκλειστικό συμβόλαιο και ντύνει όλες τις Εθνικές Ομάδες της Αργεντινής έχει άλλη άποψη. Θεωρεί ότι τα λεφτά πληρώθηκαν για τους φετινούς Αγώνες, η διοργάνωση δεν έγινε φέτος, αλλά πρέπει να πάρει τα χρήματά της πίσω.

Γενικά η Jordan Brand έχει… θέματα με όλη την Αργεντινή και μάλιστα έχει ανακοινώσει ότι θα αποσύρει το εργοστάσιό της που έχει στη χώρα.