Ένα πραγματικό θρίλερ με τραγικό όμως, τέλος παίχτηκε στις ΗΠΑ με πρωταγωνιστή τον Ταϊλερ Χάνεϊτατ, ο οποίος έχασε τελικά την ζωή του! Ο Αμερικανός παίκτης της Χίμκι φέρεται να έριξε πυροβολισμούς κατά αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν στα πυρά και στην συνέχεια ο Χάνεϊκατ κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι του και η αστυνομία έστησε κλοιό γύρω από το οίκημα και του ζητούσε να βγει. Τελικά οι αρχές μπήκαν μέσα και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο άνθρωπος που τους πυροβόλησε (όλα δείχνουν ότι είναι ο Χάνεϊκατ), βρέθηκε νεκρός!

Όλα έγιναν στην πόλη Σέρμαν Οουκς. Η μητέρα του παίκτη φαίνεται να ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο γιος της… έδειχνε περίεργη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και ζητούσε από τους αστυνομικούς να πάνε στο σπίτι της οικογένειας.

Αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σημείο για να ελέγξουν την καταγγελία και άρχισαν να πλησιάζουν προς το σπίτι του Αμερικανού παίκτη της Χίμκι.

Τότε ο Τάιλερ Χάνεϊκατ φαίνεται να έχασε τελείως τον έλεγχο και πυροβόλησε προς την πλευρά των αστυνομικών, οι οποίοι έριξαν κι αυτοί πυρά προς το μέρος του. Αμέσως μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών ο παίκτης φέρεται να κλείστηκε στο σπίτι του και δεν έβγαινε από εκεί.

Ο τραγικός επίλογος

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν τελικά εισβολή στο σπίτι και στο επίσημο ανακοινωθέν της αστυνομίας τονίστηκε ότι ο άνθρωπος που φαίνεται ότι πυροβολούσε και όλα δείχνουν ότι ειναι ο Χάνεϊκατ βρέθηκε νεκρός!

Οπως ανέφερε η αστυνομία:

«Οι Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στη κατοικία και εντόπισαν έναν άντρα που δεν απαντούσε. Λίγο αργότερα το LAFD ανακοίνωσε πως ο άντρας είναι νεκρός. Οι αστυνομικοί είναι στο σημείο και και ερευνούν τις συνθήκες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα».

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΦΩΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΑΙΚΤΗ


«Αυτοκτόνησε, λέει η αστυνομία

Η Αστυνομία του Λος Αντζελες άρχισε να ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ, καθώς σε ανακοίνωση που έβγαλε στο twitter αναφέρει ότι ο παίκτης της Χίμκι αυτοκτόνησε. Η αστυνομία ανέφερε ότι ο Χάνεϊκατ δεν φαινόταν να έχει χτυπηθεί από πυρά αστυνομικών και ο τραυματισμός που έφερε τον θάνατο δείχνει έγινε από τον ίδιο με το δικό του όπλο.