Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κίνας και στους Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς ο Ιωάννης Μπουρούσης.

Την πρώτη του χρονιά στα «λιοντάρια» ο 34χρονος σέντερ πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις σημειώνοντας κατά μέσο όρο 17.0 πόντους,10.9 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ . Παράλληλα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στους τελικούς του κινεζικού πρωταθλήματος. Όπως φαίνεται και από τα νούμερα ο Μπουρούσης πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν και έτσι η ομάδα της Κίνας αποφάσισε να τον διατηρήσει για ακόμα μία χρονιά στο έμψυχο δυναμικό της.

Η καριέρα..

Ο Ιωάννης Μπουρούσης ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον τόπο καταγωγής του την Καρδίτσα. Το 2002 ήρθε στην πρωτεύουσα για λογαριασμό της ΑΕΚ στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2006. Στο τέλος της σεζόν 2005-2006 μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα στην οποία δεν έμεινε πολύ καθώς στις 27 Ιουνίου 2006 γύρισε και πάλι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Το 2011 πήρε μεταγραφή στην ιταλική Αρμάνι στην οποία έμεινε μέχρι το 2013 όπου και πήγε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Το 2015 μετακόμισε στην Μπασκόνια στην οποία έμεινε μέχρι το 2016 όταν κι ήρθε στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι αποτέλεσαν την τελευταία ευρωπαϊκή ομάδα στην καριέρα του καθώς το 2017 βρέθηκε στην Κίνα και στους Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.