Όπως θυμούνται οι παλιότεροι και έμαθαν μέσω του Last Dance οι νεότεροι, τον Ιούλιο του 1993 -εν μέσω της πρώτης απόσυρσης του Michael Jordan από την ενεργό δράση- ο πατέρας του, James, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του δίπλα σε έναν αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ, με τους δύο δολοφόνους του, τους Larry Demery και Daniel A. Green, να συλλαμβάνονται λίγο αργότερα για αυτήν την ενέργεια, η οποία επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από τόσες δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το nypost.com το απόγευμα της Τετάρτης (29/12), η έφεση για αποφυλάκιση του πρώτου -που ήταν προγραμματισμένη για τον Αύγουστο του 2024- ματαιώνεται δια παντός, με τον ίδιο να παραμένει έτσι για πολύ καιρό ακόμα στη φυλακή του Lincoln County, όπου βρίσκεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια!

Μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστοί ακόμα οι λόγοι της ανάκλησης αυτής, αλλά όπως αποκαλύπτουν Αστυνομικοί Επικεφαλής στις ΗΠΑ, οποιαδήποτε παρατυπία εντός της φυλακής θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει σε μια τέτοια απόφαση -με τον 46χρονο πλέον Demery να χάνει το δικαίωμά του στην ελευθερία.