Όπως μετέδωσε ήδη από το πρωί της Τετάρτης (15/9) το Sportando, οι Shanghai Sharks δεν επρόκειτο να σταματήσουν στον επαναπατρισμό του Jimmer Fredette, αφού ήδη είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ακόμα έναν πρώην παίκτη του ΝΒΑ!

Ο λόγος για τον Noah Vonleh, που έπειτα από 7 συνεχόμενες σεζόν στο ΝΒΑ πήρε την απόφαση να αλλάξει για πρώτη φορά στην καριέρα του ήπειρο, μετακομίζοντας στην Κίνα και το CBA.

Ο απόφοιτος του Indiana είναι μόλις 25 ετών, αλλά οι 40 αγώνες όπου έχει εμφανιστεί τα δυο τελευταία χρόνια στην κορυφαία λίγκα του κόσμου είχαν βάλει ένα τέλμα στη διαιώνισή του εκεί.

Συγκεκριμένα, ο PF/ C έχει αγωνιστεί σε 339 ματς συνολικά στην καριέρα του -μετράει 5 πόντους και 5 ριμπάουντ- αλλά από το 2019 αριθμεί μόλις 7 λεπτά συμμετοχής σε Minnesota Timberwolves, Denver Nuggets και Brooklyn Nets, με τους οποίους συμμετείχε πέρυσι σε 4 παιχνίδια και πέτυχε αθροιστικά 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 τάπες.

Ωστόσο, το γεγονός πως είναι τόσο νεαρός σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού επιπέδου όσο και η ικανότητά του από μακρινή απόσταση (31% τρίποντο), τον καθιστούν ήδη έναν από τους καλύτερους αθλητές του CBA -που έχει μακρά παράδοση στους Αμερικανούς.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στο ΝΒΑ και τους New York Knicks υπήρξε συμπαίκτης με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Mario Hezonja.