Στον Καναδά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γάιος Σκορδίλης, με την Alliance του Montreal να κάνει δικό της τον Έλληνα «ψηλό» και να τον παρουσιάζει στο φίλαθλο κοινό της μέσω των επίσημων σόσιαλ μίντιά της!

Αυτή θα είναι μάλιστα μόλις η πρώτη φορά στην καριέρα του 34χρονου πλέον σέντερ που θα αφήσει πίσω του τη χώρα μας, με τον Κερκυραίο να πείθεται εν τέλει από την αρμάδα του Μόντρεαλ για να συνεχίσει εκεί την επαγγελματική του σταδιοδρομία.
Γενικότερα, έχει φορέσει τα χρώματα των Ηρακλή (δις), Άρη, Ικάρου Καλλιθέας, Παναθηναϊκού, Πανιώνιου, Απόλλωνα Πατρών, Φάρου Κερατσινίου και Περιστερίου.

Φέτος, αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ηρακλή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και πρόλαβε να μετρήσει μέχρι και το μεταξύ τους διαζύγιο 3 πόντους, 5 ριμπάουντ αλλά και 1 τάπα ανά 17 λεπτά παρουσίας σε Basket League και FIBA Europe Cup.

 


 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως το πρωτάθλημα του Καναδά -το CEBL– αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 25 Μαϊου, με την Alliance να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Hamilton Honey Badgers για την πρεμιέρα της λίγκας.