Η Μπάμπεργκ απάντησε αμέσως στο μπρέικ που έκανε η Μπάγερν στο πρώτο τελικό της σειράς, αφού η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι νίκησε με 80-78 κάνοντας 1-1 στην σειρά των τελικών του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Έτσι, οι παίκτες του Αντρέα Τρινκιέρι ισοφάρισαν σε 1-1 την τελική σειρά του γερμανικού πρωταθλήματος, παίρνοντας και το πλεονέκτημα της έδρας, δεδομένου πως το επόμενο ματς θα διεξαχθεί στην έδρα τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 20-13 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο είχαν ήδη «χτίσει» διαφορά 14 πόντων (49-35).

Η Μπάμπεργκ, όμως, με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να μειώνει τη διαφορά και τελικά έφθασε στην ανατροπή, επικρατώντας με 80-78, με καλάθι του Νταχουάν Ρόμπινσον στο 0.1 δευτερόλεπτο για την εκπνοή! Ο Μπραντ Ουαναμέικερ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 19 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο Τζον Μπράιαντ με 16 πόντους.

Δείτε το video με το νικητήριο καλάθι της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι:;

Dinge, die uns die Brose Baskets heute beigebracht haben: 0,1 …

VIDEO: Dinge, die uns die Brose Baskets heute beigebracht haben: 0,1 Sekunden vor Schluss zum ersten Mal im Spiel in Führung zu gehen reicht eben auch. Beispielhaft in Szene gesetzt von Dawan Robinson. #PlayoffsBabyDieses Spiel und den kompletten Wahnsinn aus der Beko BBL gibts LIVE und in HD auf www.TelekomBasketball.de

Posted by Beko Basketball Bundesliga on Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015