Εύκολη νίκη εντός έδρας πέτυχε η Βούρζμπουργκ επί της αδιάφορης Μπρεμερχάβεν με 63-53, 3 αγωνιστικές πριν αό τη λήξη του γερμανικού πρωταθλάματος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, φτάνοντας έτσι τις 16 νίκες, παραμένοντας στο κυνήγι της όγδοης θέσης, που θα τους βάλει στα πλέι οφ.

Η Χάγκεν έκανε τη χάρη στην Μπραουνσβάιγκ του Κώστα Φλεβαράκη και κέρδισε την Λούντβιγκσμπουργκ εντός έδρας 95-85, αφήνοντάς την έτσι ένα βαθμό πίσω από την ομάδα του Έλληνα τεχνικού. Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη κρατάνε τη θέση τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να θέλουν δύο νίκες παραπάνω από την Μπραουνσβάιγκ στους επόμενους τρεις αγώνες, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Οι παίκτες της Μπάμπεργκ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ουλμ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό από τον σημερινό αγώνα, συντρίβοντάς την με 108-75. Η ομάδα του Φλέμιγκ επέστρεψε έτσι στις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα μετά από αρκετό καιρό κι ενώ η Όλντενμπουργκ βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής στη βαθμολογία. Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση για τους γηπεδούχους σε όσους τους αμφισβήτησαν  το τελευταίο διάστημα, δείχνοντας πως παραμένουν το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι της ημέρας, η Όλντενμπουργκ πήρε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στη Μπάγερν Μομνάχου του Πέσιτς, επικρατώντας εντός έδρας με 75-72. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να προλάβει και την πρώτη αν γκελάρει η Μπάμπεργκ στις τελευταίες αγωνιστικές.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια εύκολες νίκες πέτυχαν όλοι οι γηπεδούχοι. Η Άρτλαντ επικράτησε της Μπεϊρόιτ 73-60, η Μιτελντόιτσερ νίκησε την Τριερ 84-72, ενώ η Φρανκφούρτη συνέτριψε την πολύ αδύναμη και τελευταία της βαθμολογίας Γκισέν με 95-57. Τέλος η Τούμπιγκεν κατάφερε να επικρατήσει της Βόννης με 80-74, κρατώντας τις ελπίδες της για πλέι οφ ζωντανές.

Τα αποτελέσματα:
Βούρζμπουργκ – Μπρεμερχάβεν 63-53
Άρτλαντ – Μπεϊρόιτ 73-60
Μιτελντόιτσερ – Τρίερ 84-72
Φοίνιξ Χάγκεν – Λούντβιγκσμπουργκ 95-85
Φρανκφούρτη – Γκισεν 95-57
Μπάμπεργκ – Ουλμ 108-75
Όλντενμπουργκ – Μπάγερν 75-72
Τούμπιγκεν – Βόννη 80-74