Ο ΛαΜέλο Μπολ φαίνεται έτοιμος από καιρό για τον μαγικό κόσμο του NBA καθώς συνεχίζει να κάνει απίστευτα πράγματα στη λίγκα της Αυστραλίας. Ο μικρότερος αδελφός του Λόνζο Μπολ έγινε ο νεότερος παίκτης που κάνει τριπλ-νταμπλ στην NBL τελειώνοντας την αναμέτρηση με 32 πόντους, 13 ασίστ και 11 ριμπάουντ εκτελώντας με το εξαιρετικό 55% στα εντός παιδιάς.

Ο Μπολ οδήγησε στη νίκη τους Illawara Hawks στη παράταση και αποδεικνύει ότι η επιλογή του να κατηφορίσει προς την Αυστραλία θα του βγει σε καλό καθώς ήδη αποτελεί ένα από τα prospect που έχουν στη λίστα τους σχεδόν όλες οι ομάδες του NBA που αναμένεται να επιλέξουν υψηλά στο επόμενο ντραφτ.

Να θυμίσουμε ότι το χειρότερο ρεκόρ της λίγκας αυτή τη στιγμή το έχουν οι Ουόριορς και οι Νικς μένει να δούμε αν θα παραμείνουν τόσο χαμηλά μέχρι το τέλος ώστε να έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν τον Μπολ, ο  οποίος μαζί με τον Ουάισμαν του Μέμφις αποτελεί πιθανότατα το κορυφαίο prospect της επερχόμενης φουρνιάς.

 

Get out of his way. LaMelo Ball going straight to #1 on the draft board. We’re waiting, @DraftExpress#NBL20 #CNSatILL pic.twitter.com/zyxUqRrvAd

— NBL (@NBL) November 25, 2019