Η αγωνιστική δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα διακόπηκε προσωρινά για αυτό το Σαββατοκύριακο,  λόγω του ετήσιου All-Star Game, στο οποίο την παράσταση “έκλεψε” ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Αντρέα Τρινκιέρι, τιμωρώντας με τεχνική ποινή τον διαιτητή του αγώνα.

Ο πρώην προπονητής του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος φημίζεται για το χιούμορ του, κάτι που απέδειξε και κατά τη διάρκεια του γερμανικού All-Star Game, καθώς έδειξε τεχνική ποινή στον διαιτητή της αναμέτρησης, με το στιγμιότυπο να προκαλεί άφθονο γέλιο.

LIVE auf TelekomBasketball.de: das Beko BBL ALLSTAR Game

Ein Traum wird wahr! International Coach Andrea Trinchieri gibt dem Schiedsrichter ein Technisches Foul! Das ALLSTAR Game und den kompletten Wahnsinn aus der Beko BBL gibt’s LIVE und in HD auf www.TelekomBasketball.de!#ALLSTARDay

Posted by Brose Baskets on Saturday, 9 January 2016

 

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων νικητής ήταν ο Γκάρλον Γκριν της Τούμπιγκεν. Σε περίπτωση που το όνομα του σας θυμίζει κάτι, πρόκειται για τον παίκτη που σημείωσε πριν από λίγο καιρό το “αυτοκαλάθι” της χρονιάς, καρφώνοντας στην μπασκέτα της ομάδας του. 

LIVE auf TelekomBasketball.de: der Dunking-Contest beim Beko B…

LIVE-VIDEO: Hat jemand gesagt, Garlon Green könnte es nur auf den falschen Korb spektakulär? Nix da! Der Tübinger Highflyer sichert sich den Sieg beim Telekom Basketball Dunk Contest – und wie!Das ALLSTAR Game und den kompletten Wahnsinn aus der Beko BBL gibt’s LIVE und in HD auf www.TelekomBasketball.de! #ALLSTARDay

Posted by Beko Basketball Bundesliga on Saturday, 9 January 2016

 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα των γηγενών επικράτησε με 128-118 των ξένων, σε μια αναμέτρηση που κυριάρχησε το θέαμα. Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Περ Γκίντερ (Ουλμ) με 21 πόντους, με τον Τζέντοβιτς (Μπάγερν Μονάχου) να τον ακολουθεί με 18 και τον Φόιγκτμαν (Φράπορτ Σκαϊλάινερς) να προσθέτει άλλους 17. Από πλευράς ξένων ξεχώρισαν οι Μπρόκμαν (Λούντβιγκσμπουργκ) και Φογκ (Μπρεμερχάφεν) με 23και 19 πόντους αντίστοιχα. Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων ήταν ο Περ Γκίντερ (Ουλμ), πετυχαίνοντας 22 στον τελικό.