Πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Σι Τζέι Ουάλας βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο σύμφωνα με μεγάλη ιταλική εφημερίδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει πει το ναι προφορικά κι οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδα περιμένουν την υπογραφή του παίκτη σήμερα, ώστε να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Ο 30χρονος παίκτης αγωνίστηκε δύο χρόνια στους “Μπλαουγκράνα“, ενώ την περσινή χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα είχε κατά μέσο όρο 5,5 πόντους (63,6%δ, 45,3%τρ, 60,9%β) και 4 ριμπάουντ σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Πέρα από την περίπτωση του Σι Τζέι Ουάλας, ο Λούκα Μπάνκι θέλει να ενισχύσει και την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του με την απόκτηση του Σέλβιν Μακ των Ατλάντα Χοκς. Η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες μέχρι τώρα, καθώς ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έναντι του ποσού των 900.000 δολαρίων περίπου.

Τα “Γεράκια” όμως έχουν άλλες προτεραιότητες κι είναι πολύ πιθανό να αποδεσμεύσουν τον 23χρονο παίκτη και να τον αφήσουν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μακ, τότε ο Λούκα Μπάνκι αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Κέρτις Τζέρελς.