Οι επιστροφές παλιών γνωστών στο ΟΑΚΑ ελέω… Ευρωλίγκας αναμένεται να είναι αρκετές για τον Παναθηναϊκό αφού η κληρωτίδα είχε… κέφια χθες (05/07) φέρνοντας τη Λοκομοτίβ Κούμπαν στο δρόμο των “πρασίνων”. Κι αν άπαντες αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του Νικ Καλάθη και αν ο ομογενής πόιντ γκαρντ τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο σίγουρα στην περίπτωση του Άλεκς Μάριτς.

Ο θηριώδης Αυστραλός -με σέρβικες ρίζες- σέντερ θα παραμείνει κάτοικος Κούμπαν για τουλάχιστον μία ακόμα σεζόν, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του, Άλεξ Ράσκοβιτς. Το τελευταίο διάστημα είχαν ειπωθεί, άλλωστε, πολλά αναφορικά με το μέλλον του Μάριτς στη ρωσική ομάδα, με τον Σέρβο ατζέντη, πάντως, να βάζει οριστικά τέλος στην παραφιλολογία.

Ο άλλοτε “πράσινος” είχε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν 11.5 πόντους και 6.4 ριμπάουντ στο ρωσικό πρωτάθλημα, 8.4 πόντους και 6.6 ριμπάουντ στη VTB League, ενώ στο Γιούροκαπ (το… σήκωσε στο Σαρλερουά) είχε 11.4 πόντους και 7.3 ριμπάουντ.