Η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Eurocup, είναι η Ούνικς Καζάν. Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν, έχοντας πάρει ήδη το «διπλό» με έξι πόντους διαφορά, απέναντι στην Καντού, κατάφερε να δείξει άλλη μία φορά την ανωτερότητά της, με το τελικό 75-72 να μην έχει έρθει τόσο δύσκολα, μιας και οι Ρώσοι είχαν την άνεση της διαφοράς από το πρώτο ματς. Με τον τρόπο αυτόν, έστειλε το δικό της μήνυμα στην αήττητη της φετινής διοργάνωσης, Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τους δύο συλλόγους να αναμετρώνται στην επόμενη φάση. Πρώτος σκόρερ των νικητών, ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου με 14 πόντους (3/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν με 13 πόντους οι Λάνγκφορντ, Μπίκοφ και Φίσερ, με τον πρώτο να έχει και 5 ασίστ. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ξεχώρισαν οι Μπούβα και Φελντέιν, με τον πρώτο να έχει 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, και το δεύτερο 15 πόντους και 4 ασίστ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες κινήθηκαν στα «ρηχά», αναφορικά με το σκοράρισμα, με τους Ιταλούς να φαίνεται να ευνοούνται από την εξέλιξη αυτή, και με τους Τζεντίλε, Μπούβα να είναι πιο δραστήριοι, βρέθηκαν μπροστά με 11-14. Σερμαντίνι και Φελντέιν συνέχισαν να κρατούν το προβάδισμα, για την ομάδας τους, μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν και έδωσε το «σύνθημα» για τους γηπεδούχους ο Πάνιν. Μαζί με το καλάθι αυτό, η Ούνικς πραγματοποίησε επιμέρους σκορ 17-2, μέσα σε πέντε λεπτά, προηγούμενη στο 19′, με 40-28. Καϊμακόγλου και Φίσερ ήταν κυρίαρχοι και οδηγοί των παικτών του Πασούτιν. Με τρεις βολές, ο Τζόνσον-Όντομ διαμόρφωσε το 40-31 του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν κιόλας να μειώσουν μέχρι και στο -3 τη διαφορά (42-39), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, διατηρώντας τη διαφορά σε επίπεδα 5-6 πόντων. Καϊμακόγλου και Λάνγκφορντ, είχαν φέρει μάλιστα, με βολές τους, τη διαφορά στο +9 για την Ούνικς, αλλά ο Τζόνσον-Όντομ και ο Τζόουνς την επανέφεραν στη γνώριμη τιμή της (56-51). Κατά τον ίδιο τρόπο κινήθηκε και το τέταρτο δεκάλεπτο, με την Καντού να μειώνει μέχρι και στον έναν πόντο τη διαφορά (60-59 στο 33′), αλλά τους Ρώσους να μη δυσκολεύονται τελικά να κρατήσουν το προβάδισμα, δείχνοντας τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων.