Το πιο… συγκινητικό συμβόλαιο υπέγραψαν σήμερα (1/3), μάλλον, οι διοικούντες τη Γαλατάσαραϊ, έστω κι αν αυτό έχει ισχύ μόλις μίας ημέρας. Η «μεταγραφή» της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, πάντως, δεν αφορά παίκτη, αλλά φίλο της, ο οποίος πάσχει από εγκεφαλική παράλυση. Ο νεαρός Γιουσούφ Οκούρ, θα έχει λοιπόν την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα στους μεγάλους «αστέρες» του συλλόγου, και μάλιστα σε ημέρα αγώνα!

Συγκεκριμένα, ο 9χρονος φίλαθλος, θα παραταχθεί μαζί με τους 12 του Εργκίν Αταμάν, στο αποψινό ματς με την Καρσίγιακα, στο πλαίσιο του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Eurocup. Εκεί, οι γηπεδούχοι επιζητούν την νίκη και την ανατροπή της διαφοράς τριών πόντων, υπέρ της ομάδας της Σμύρνης, από το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να προκριθούν στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η «Γαλατά», θέλει να συνεχίσει να «ταξιδεύει» στο όνειρο της κούπας, παρέα με το μικρό Γιουσούφ, ενώ η διοίκηση έχει ήδη φροντίσει να απευθύνει κάλεσμα στο κοινό, για δυναμική παρουσία…