Σε ορισμένες προσθαφαιρέσεις προχώρησε η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα λίγο πριν την έναρξη του Top-16 της Ευρωλίγκας, καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί τόσο ο Ράιαν Τόμπσον, όσο και ο Μάρκους Ουίλιαμς, ενώ την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βασίλιε Μίσιτς.

Ο Τόμπσον αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Μπάμπεργκ, ωστόσο η θητεία του αποδείχθηκε σύντομη, καθώς δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στον Ερυθρό Αστέρα, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου από το σερβικό σύλλογο. Σε 17 παιχνίδια για την Αδριατική Λίγκα, ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε 4,4 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 16,4 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της πρώτης φάσης, έχοντας 4,8 πόντους, 1,6 ριμπάουντ, 0,9 ασίστ 1,2 λάθη σε 19:32” κατά μέσο όρο.

Σε ό,τι αφορά τον Μάρκους Ουίλιαμς, ο Αμερικανός γκαρντ έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα, με τους διοικούντες τον σύλλογο να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα και να του εύχονται τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Ουίλιαμς ήταν τιμωρημένος λόγω του ότι βρέθηκε θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί συνολικά σε έξι παιχνίδια (τρία στην Αδριατική Λίγκα και ισάριθμα στην Ευρωλίγκα) με τη φανέλα της σερβικής ομάδας έχοντας 4,1 πόντους, 4 ασίστ και 1,3 ριμπάουντ και 2,3 λάθη σε 14,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

Τη θέση του τελευταίου, θα πάρει ο Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα. Ο 21χρονος Σέρβος πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια γερμανικού πρωταθλήματος, μετρώντας 2,5 πόντους, 2,3 ασίστ και 1 λάθος σε 9:56” κατά μέσο όρο. Πρόκειται για έναν πόιντ γκαρντ ύψους 195 εκατοστών, που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της περιοχής στη θέση του.