Η Πίναρ Καρσίγιακα απέχει 40 λεπτά από την κατάκτηση του Eurochallenge, καθώς αύριο (28/4) αντιμετωπίζει τη ρώσικη Κράσνε Κρίλια στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Eurochallenge, το οποίο διεξάγεται στην έδρα της. Οι Ντίξον και Ντίμπλερ, στις δηλώσεις τους μετά το νικηφόρο ημιτελικό απέναντι στην Όλντενμπουργκ, εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι από την ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας.

“Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι για μας. Δεν έχουμε παίξει αγώνες εδώ και δύο βδομάδες κι αυτό φάνηκε στην επίθεσή μας. Αλλά κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά. Οι οπαδοί μας, μας έδωσαν πολύ μεγάλη ενέργεια και πλέον θα αντιμετωπίσουμε την Κράσνε Κρίλια στον τελικό. Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής” δήλωσε ο Ντίξον.

“Η Όλντενμπουργκ είναι μία σπουδαία ομάδα αλλά ήμασταν ικανοί να την κερδίσουμε. Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι αμυντικά αλλά επιθετικά μας επηρέασε η έλλειψη αγώνων. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Νομίζω ότι έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στη Τουρκία” πρόσθεσε ο Ντίμπλερ.