Γράψαμε χθες την είδηση για την μεταγραφή του ‘Αλεξ Στέβοβιτς στη Σλόμποντα Ούζιτσε. Δεσμευθήκαμε ότι θα ανακαλύψουμε τον 23χρονο σκόρερ. Τον ανακαλύψαμε. Στο σπίτι του. Αργά χθες τη νύχτα. “Άρτι αφιχθέντα” από το φιλικό της ομάδας του με τη Σλόγκα Κράλιεβο, όπου ο ίδιος έκανε την πρώτη επίδειξη των ικανοτήτων του, καθώς πέτυχε 18 πόντους!

Προκαλέσαμε… τον Άλεξ προκειμένου να μας μιλήσει για την “ολέθρια σχέση” του με τον Ίκαρο. Ο Άλεξ, χαμηλών τόνων από χαρακτήρος, αρνήθηκε να πει ο,τιδήποτε. “Πίκρα υπάρχει, αλλά έχω μάθει να κοιτάω μπροστά. Δεν θέλω να πω περισσότερα για την πρώην ομάδα μου. Ο δρόμος μου με έβγαλε πίσω στην πατρίδα. Οι συνθήκες εδώ είναι καλές. Οι άνθρωποι της Σλόμποντα με αγκάλιασαν. Δουλειά μου είναι να τα δώσω όλα για τη νέα μου ομάδα και να δικαιώσω εκείνους που με εμπιστεύτηκαν. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε την Σλόμποντα στην Σούπερ Λιγκ. Γι’ αυτό θα παλέψω. Πιστεύω στον εαυτό μου. Ξέρω ποιος είμαι…”, μας είπε ο Άλεξ.

Και κατέληξε ο Σέρβος γκαρντ: “Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, ξέρω ότι θα γυρίσω“!

Η επόμενη δύσκολη αναμέτρηση για τον Στέβοβιτς και την ομάδα του είναι αυτή εναντίον της Βοϊβοντίνα, εκτός έδρας, στις 16 Φεβρουαρίου. Για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου ο Άλεξ οφείλει να δώσει διαπιστευτήρια