Ολοταχώς για το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της βαδίζει η Σιένα, η οποία κέρδισε μέσα στο Μιλάνο την Αρμάνι με 82-79 και έκανε το 3-0 που τη φέρνει μία νίκη μακριά από τον τίτλο! Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Τοσκάνης να έχει το πάνω χέρι και να αποκτά διψήφια διαφορά πριν το ημίχρονο. Ωστόσο, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 73-72 στο 39′.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα οι παίκτες των δύο ομάδων εναλλάσονταν στη γραμμή των βολών. Με το σκορ στο 80-79 υπέρ της Σιένα, ο Στόουνρουκ αστόχησε σε δύο βολές, όμως η Αρμάνι δεν πήρε το αμυντικό ριμπάουντ που θα της έδινε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στην τελευταία επίθεση, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του ΜακΚάλεμπ και τον Λαβρίνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Ο Λιθουανός ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 17 πόντους, ενώ 15 είχε ο Καουκένας. Ο Νίκος Ζήσης τελείωσε τον αγώνα με εννέα πόντους έξι ριμπάουντ και τρεις ασίστ σε 18 λεπτά.

Από την Αρμάνι ο Χέρστον ήταν ότι καλύτερο με 25 πόντους, ενώ Φώτσης και Μπουρούσης είχαν από τρεις, προσθέτοντας έξι και δύο ριμπάουντ αντίστοιχα.