Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη σημερινή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Αρμάνι Μιλάνο, φέρεται να είναι ο Κάρλος Αρόγιο. Ο Πορτορικανός πόιντ γκαρντ είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την Μπεσίκτας, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα και το Eurochallenge.

Η ομάδα του Μιλάνο από την άλλη, είναι σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ απ’ ό, τι φαίνεται ο Τζιόρτζιο Αρμάνι δεν “μασάει” από την –όχι και πολύ καλή– φετινή πορεία της ομάδας του στο εθνικό τους πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα, και θα βάλει το χέρι ακόμα πιο βαθειά στην τσέπη για την ενίσχυσή της. Όλα δείχνουν πως θα καταλήξουν στην επιλογή του 33χρονου.

Εξάλλου, ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ζητά ο ιταλικός σύλλογος: μια ηγετική προσωπικότητα ώστε να πάρει από το… χέρι και τους υπόλοιπους παίκτες και να διαγράψουν την καλύτερη δυνατή πορεία από εδώ και πέρα.

Οι εμπειρίες του, άλλωστε, είναι πάρα πολλές, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στο ΝΒΑ (οι πιο πρόσφατοι σύλλογοι με τους οποίους αγωνίστηκε είναι οι Μπόστον Σέλτικς το 2011, Μαϊάμι Χιτ το 2010 και Ορλάντο Μάτζικ το 2006-’08). Τέλος, έχει εμπειρία και από την Ευρώπη, αφού -πλην της Μπεσίκτας– έχει φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη σεζόν 2008-’09.