Για τη Μπιλμπάο της νέας σεζόν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ACB ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο Ελληνας γκαρντ τόνισε ότι φέτος αισθάνεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από κάθε άλλη σεζόν και αισθάνεται αισιόδοξος μερικές ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

“Εχουμε δουλέψει σκληρά μέχρι στιγμής και θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό μέχρι να φτάσουμε στο 100% και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 29/09” είπε ο Βασιλειάδης και συμπλήρωσε: “Η ομάδα μας φέτος θα είναι κατά 50% καινούρια. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι από ότι τα τελευταία δύο χρόνια”.

Για τους στόχους των Βάσκων, είπε: “Στην Ευρώπη θέλουμε να φτάσουμε σμέχρι το τέλος του Eurocup. Στην Ισπανία στοχεύουμε στην τετράδα και να δώσουμε το παρών στο Κόπα ντελ Ρέι“.

Τέλος, μιλώντας για τη δική του κατάσταση, τόνισε: “Είμαι πολύ καλύτερα απ’ότι τα προηγούμενα χρόνια. Είχα τον χρόνο να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και είμαι σε εξαιρετική κατάσταση σωματικά και πνευματικά”.