Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την φετινή πορεία της Φενέρμπαχτσε στις εγχώριες υποχρεώσεις της αλλά και την Ευρωλίγκα. Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε στην ρωσική εφημερίδα “sport-express”, τονίζοντας, πως μόνο βήμα – βήμα μπορεί να επιτύχουν τους στόχους τους τη νέα χρονιά, δηλώνοντας έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε με κάλεσαν εδώ προκειμένου να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις της σεζόν. Αν δεν πίστευα πως είναι πιθανό κάτι τέτοιο, δεν θα βρισκόμουν εδώ και δεν θα είχα αποδεχτεί την πρόκληση. Είναι αλήθεια πως δεν θα είναι εύκολο για εμάς, ωστόσο είμαι αισιόδοξος“.

Ο 53χρονος τεχνικός σχολίασε την παρουσία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Μπαρτσελόνα στον ίδιο όμιλο της Ευρωλίγκας, αλλά και τις πιθανότητες που έχει η ομάδα να φτάσει στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου:

Δεν σκέφτομαι έτσι. Πρώτον, δε θέλω να κάνω προβλέψεις για τους αντιπάλους μας. Ναι, στα χαρτιά ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα φαίνονται πολύ δυνατές, αλλά μπορούμε να σκεφτούμε και το περσινό παράδειγμα με την ομάδα μας. Κανείς δεν είναι ασφαλής από την αποτυχία. Δεύτερον, έχω συνηθίσει να λύνω τα προβλήματα βήμα – βήμα. Δεν μπορείς να φτάσεις στο Φάιναλ Φορ αν δεν έχεις περάσει πρώτα από τα προημιτελικά, ενώ πριν από αυτά υπάρχει το Τοπ 16! Το κύριο και πρώτο μέλημά μας είναι να είμαστε επικεντρωμένοι στο Τοπ 16″, τόνισε στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.