Θέση για την εμπλοκή του ονόματός του στα δημοσιευμένα -μετά από επίθεση Ρώσων χάκερς- έγγραφα της WADA, πήρε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Το όνομα του Σέρβου γκαρντ βρίσκεται ανάμεσα στα πολλά απόρρητα έγγραφα της WADA, με αθλητές που φέρονται να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Αυτά τα έγγραφα δημοσοποιήθηκαν, έπειτα από επίθεση Ρώσων χάκερς, με τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μπαίνει μεταξύ άλλων στο στόχαστρο.

Ο ίδιος ο Τεόντοσιτς, όμως, τόνισε ότι η δεξαμεθοζόνη, που πήρε τον περασμένο Ιανουάριο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αυχένα, ήταν απολύτως νόμιμο φάρμακο, σύμφωνα με τους κανονισμούς της WADA, ενώ άφησε αιχμές εναντίων όσων έσπευσαν να τον κατηγορήσουν.

«Τον Ιανουάριο του 2016 είχα ενοχλήσεις στον αυχένα, κάτι το οποίο όλοι γνωρίζουν.Ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ μου συνταγογράφησε ένα φάρμακο που λέγεται “δεξαμεθαζόνη”. Φυσικά πριν συμβεί είχε όλες τις απαραίτητες άδειες και έγγραφα από την WADA. Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζομαι ουσίες για τις ασίστ μου. Ετσι γεννήθηκα», τόνισε ο Μίλος Τεόντοσιτς. 

 182350 768x994