Το να σε κυνηγάει ο Τζέισον Μάξγουελ δεν θα πρέπει να είναι και το πλέον ευχάριστο γεγονός στον κόσμο. Αυτό θα σκέφτηκε και ο Κινέζος μπασκετμπολίστας, Γου Κι, όταν είδε τον όγκο του 32χρονου πάουερ φόργουορντ να τον κυνηγάει, μετά από ένα σκληρό φάουλ στο οποίο υπέπεσε.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Κίνας, και στην αναμέτρηση της Tianjin Ronggang με την Shandong Golden Stars, ο Γου Κι εντελώς αναίτια έσπρωξε τον Μάξγουελ, ρίχνοντας τον στον έδαφος.Ο για μια δεκαετία NBAer (Ντιτρόιτ, Ορλάντο και Χόρνετς) σηκώθηκε από το έδαφος και άρχισε να τον κυνηγάει λυσσαλέα, προκαλώντας τον τρόμο σε όποιον επιχειρούσε να τον σταματήσει. Αυτός που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν ο Αμερικανός παίκτης της Shandong Golden Stars (και συμπαίκτης του Κι), Μάικλ Μπίσλει, ο οποίος και τον ηρέμησε.

Για την ιστορία ο Μάξγουελ μεταγράφηκε για πρώτη φορά στην Κίνα ώστε να επεκτείνει την καριέρα του, αλλά μάλλον ένας παίκτης 118 κιλών που είδε ότι η ομάδα του δεν προχωράει , αποφάσισε να βρει ένα τρόπο να αποχωρήσει, με τον Γου κι, να του δίνει την αφορμή να ξεσπάσει.

Δείτε το video: