Μία μέτρια χρονιά ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες για την Καντού καθώς ο αποκλεισμός από τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος (με θύτη τη Ρόμα) έβαλε τέλος σε μία… περίεργη σεζόν. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε να “καμουφλάρει” την κατάληψη της έκτης θέσης στη ρέγκιουλαρ σίζον κάνοντας την έκπληξη στα πλέι οφ αφού απέκλεισε τη Σάσαρι (4-3 νίκες), αλλά οι Ρωμαίοι αποδείχθηκαν… υπέρ το δέον δυνατοί για τους “κυανόλευκους”. 

Έτσι, επίκεινται… ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Ένας από αυτούς που φέρεται να είναι υπ’ ατμόν δεν είναι άλλος από τον Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο για ακόμα μια χρονιά, αλλά, σύμφωνα με τις ενδείξεις, το μέλλον του δεν βρίσκεται στο Καντού.

Η αποχώρηση που γνωστοποιήθηκε σήμερα επίσημα από την ιταλική ομάδα, είναι αυτή του αθλητικού διευθυντή, Μπρούνο Αριγκόνι, ο οποίος μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Καντού, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βίρτους Μπολόνια.

Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερως… “καυτό“, αλλά και μακρύ για την Καντού, η οποία γυρίσει για τα καλά νέα σελίδα.