Η Νανσί τερμάτισε στην 14η θέση, ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 12 νίκες και 18 ήττες. Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, θέλοντας να αποφύγει να πάθει ότι και φέτος, ετοιμάζετε να ενισχυθεί ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κλέμσον. Ο 22χρονος φόργουορντ – σέντερ, σε 31 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του NCAA είχε 13.1 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ κ.μ.ο..

Τέλος, επόμενος στόχος της γαλλικής ομάδας είναι ο Τόνι Ίσλι, ο οποίος αγωνίστηκε στο ιταλικό πρωτάθλημα για μιάμιση χρονιά, με τα χρώματα της Σάσαρι. Ο Αμερικανός σέντερ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Νανσί και είναι πολύ κοντά στο να συνεχίζει την καριέρα του, στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την προηγούμενη ομάδα του και θα αποτελέσει μία σπουδαία μεταγραφή για τους Γάλλους, αν τελικώς πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του. Ο Ίσλι είχε 10.7 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ κ.μ.ο., στο ιταλικό πρωτάθλημα και το Γιούροκαπ.