Κι επίσημα πλέον παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τη ρώσικη ομάδα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στη Ρωσία στις 12 Ιουλίου, όταν και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκα την τελευταία διετία, την περσινή σεζόν είχε 9,4 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1,2 ασσίστ και 1,2 κοψίματα σε 20 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο (σε 31 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα).

“Αποκτώντας τον Χάινς γινόμαστε δυνατότεροι αθλητικά και πνευματικά. Είναι ένα πραγματικός πολεμιστής, γεννημένος νικητής, ο οποίος κερδίζει τίτλους όπου κι αν παίζει. Παρά το γεγονός ότι είναι πιο κοντός συνήθως από τους αντιπάλους του, αποκτάει πλεονέκτημα λόγω της απίστευτης ενέργειας, δύναμης κι εξαιρετικής δουλειάς που κάνει στο παρκέ σε άμυνα κι επίθεση.

Ο Χάινς μας δίνει περισσότερες επιλογές στην τακτική. Είναι ένας παίκτης που τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται συνεχώς κι αυτό ελπίζω να συνεχίσει να κάνει και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτή η μεταγραφή θα φέρει αλλαγές στη ρακέτα μας” δήλωσε ο πρόεδρος της “ρώσικης αρκούδας” Αντρέι Βατούτιν.

“Ο Χάινς είναι ένα παίκτης ομάδας. Είναι ένας παίκτης που μου άρεζε και τον σεβόμουν από τότε που ήταν στη Μπάμπεργκ. Διαθέτει ευστροφία, δύναμη, ριμπάουντ και καλή επαφή με τη μπάλα, κάτι ιδιαίτερο για σέντερ. Είμαι σίγουρος ότι θα δυναμώσει πολύ τη ρακέτα μας” δήλωσε ο Ετορε Μεσίνα.