Η επιστροφή του Μίλος Τεόντοσιτς στη δράση και η όσο το δυνατόν ταχύτερη ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας είναι αυτό που απασχολεί τους “πλάβι” εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ενδεχόμενη απουσία του, άλλωστε, από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας θα “ροκανίσει” σημαντικά τις όποιες ελπίδες των Σέρβων για κάποιο μετάλλιο.

Η φύση του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ο κίνδυνος για υποτροπή (σε περίπτωση που πιεστεί περισσότερο απ ότι πρέπει) είναι δύο στοιχεία που αναγκάζουν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να… περιμένουν και να ελπίζουν πως η τύχη θα τους χαμογελάσει στο τέλος.

Όπως τόνισε, πάντως, ο γιατρός που έχει αναλάβει να… ελέγξει την αποθεραπεία του Μίλος Τεόντοσιτς, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. “Ο Μίλος (Τεόντοσιτς) είναι καλύτερα, άρχισε να προπονείται σιγά σιγά και σταδιακά να ανεβάζει στροφές. Παρόλ’ αυτά η φύση του τραυματισμού του είναι τέτοια που όλα πηγαίνουν αργά. Επομένως στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πούμε κάτι“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντράγκαν Ραντοβάνοβιτς αναφορικά με τον τραυματισμό του παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και το επιτελείο του είναι αναγκασμένοι να περιμένουν για αρκετό καιρό ακόμα τον Μίλος Τεόντοσιτς ευελπιστώντας πως στο τέλος όλα θα κυλήσουν θετικά και θα τον έχουν μαζί τους στη Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ.