Ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς για την Ντιζόν. Η θέση στο φετινό πρωτάθλημα (15 νίκες 15 ήττες, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Στρασμπούργκ 2-0), αποτελούν ορόσημο για τον γαλλικό σύλλογο, θέλοντας στο νέο πρωτάθλημα να φανούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Προς αυτή την κατεύθυνση, προχώρησαν σε 3 ανανεώσεις και μία μεταγραφή. Οι Αμερικανοί σέντερ Αντρέ Χάρις (για 1 χρόνο) και Ζακ Μος (για 2 χρόνια) είχαν πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα βλέποντας και τα φετινά στατιστικά τους, με την διοίκηση να αναγνωρίζει την προσφορά τους και να τους επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο. Ο πρώτος 27χρονος είχε 12 πόντους, 5. 1ριμπάουντ, 1.6 ασίστ κ.μ.ο., ενώ ο δεύτερος 31χρονος πρόσθεσε 10.6 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 0.8 κ.μ.ο.. Επίσης η διοίκηση της Ντιζόν ανανέωσε για 2 χρόνια την συνεργασία της με τον Τι Τζέι Κάμπελ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ σε 32 παιχνίδια στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε 8.8 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ ανά αγώνα.

Τέλος, ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Αμερικανού Μάικαλ Ράιλι, από την Μπουκανέρος της Βενεζουέλας. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τα χρώματα της Φεράρα και της Ίμολα κατά το παρελθόν, ομάδες 2ης και 3ης κατηγορίας στην Ιταλία. Την φετινή χρονιά είχε 15.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κ.μ.ο. σε 41 παιχνίδια.